Mushu_21 Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2015 Witajcie ;) Zamierzam kupić klawiaturę do 70 zł nie więcej. Oto moje wymagania/potrzeby ;) mam nadzieję że mi doradzicie. *niski skok * w miare cicha * nie potrzebuje wielu przycisków multimedialnych * podświetlenie (nie przepadam za czerwonym ;P) *Nie mam za dużo miejsca na biurku ;P więc nie na pół metra ;) To moja propozycja http://m.morele.net/product/details/429937/0 Liczę na pomoc z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2015 ja mam 800L, w zasadzie mogę polecić, podświetlenie nie wali zbytnio po oczach, brakuje mi tylko przycisków uśpij/wyłącz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mushu_21 Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2015 A ta 800 faktycznie jest taka głośna jak o niej piszą ?;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2015 (edytowane) Nie zwracałem na to specjalnie uwagi. Faktycznie "odbijanie" klawiszy jest dosyć głośne, zwłaszcza spacji i entera. Nie wiem jednak jaki poziom można uznać za "normę" :) Edytowane 18 Marca 2015 przez Chemik16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mushu_21 Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2015 Chociaż w sumie wszystko będzie cichsze od mojej dotychczasowej klawiatury ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mushu_21 Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2015 Temat do zamknięcia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...