maciek151 Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2015 Hej, ostatnio szukałem taniego windowsa i natknąłem się na komentarz, że można go dostać przesyłając opinię po angielsku na stronie m$. Wystarczy opłacić przesyłkę i ma dojść w dwa tygodnie. Ktoś z was może coś wie? Jeżeli nie to gdzie mogę dostać w miarę taniego W7 x64 którego będzie można upgradeować do w10? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2015 1. Pierwsze słyszę. 2. Masz temat o Windows 10. 3. Z ostatnich newsów wynika, że możesz mieć W10 za darmo - bez wysyłania czegokolwiek i płacenia za wysyłkę. Wystarczy zrobić upgrade narzędziem od MS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Beszter Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2015 Microsoft zapowiedział ze nawet użytkownicy pirackich wersji windy, będą mogli zrobić update do Win10 na okres roku. Ale z tego co widać 10 nie będzie szałem i kupiłbym 7 albo 8.1 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...