goleskow Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Ja podkrecilem swojego Athlona 1700xp 0,13 do 2300Mhz przy napieciu 1,7 V, chlodzeniu wodnym i wentylatoru na chipsecie. plyta glowna to Ascroc k7vt2. Kto da wiecej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joshua Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Ja mam więcej ... reszta w podpisie , he he :wink: :wink: :wink: Aha przy normalnym napięciu. Temat zresztą i tak zamkną pewnie za chwile bo jest w dziale o sterownikach i BIOS-ach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 po pierwsze szukaj - jest taki topic whatcpu bodajże a po drugie: 1700+@2552MHz przy 1.95V na AC -> http://qba.homeip.net/galeria/Wyniki%20OC/2552.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 ktos tu zaliczyl niezla blache :D :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 2,3 ghz to nie jest najlepszy wynik radziłbym poszukac zanim załozysz nowy topic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...