jpdawid669 Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2015 Witam chciałem się zapytać czy mogę podłączyć do xboxa 360 internet w ten sposób że kabel sieciowy (Protonet)>router>Lan>Konsola czy będzie internet ? jak z routera pociągnę kabel LAN do konsoli ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2015 Ogarnąłeś już router? Jeśli tak, to będzie. Po co kolejny temat? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jpdawid669 Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2015 Ogarnełem wszystko a wiesz czy można tak konsole podłączyć ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2015 Nawet trzeba. Może poczytaj sobie o podstawach sieci LAN? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2015 Ogarnełem wszystko To miło z twojej strony, że poinformowałeś o tym w tamtym temacie. Świadczy to o braku szacunku dla innych użytkowników forum. a wiesz czy można tak konsole podłączyć ? Wiem ale nie powiem, zresztą odpowiedź padła w poście #2. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jpdawid669 Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2015 Miałem napisać właśnie na tamtym temacie Jak chciałbym zagrać np.w fife 15 ultimate team online to musze mieć wykupiony xbox live gold ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2015 Kabelek sieciowy z jednej strony wkładasz do routera a z drugiej do xboxa. Tak, jak chcesz zagrac w fife 15 online musisz wykupić gold. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...