joseff Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2015 Szukam dysku do archiwizowania muzyki i filmów oraz backupu danych prywatnych i zawodowych. Chciałbym, żeby był trwały, bezpieczny, szybki i cichy. Dotychczas rozważałem Toshiba Canvio Basci, Transcend StoreJet oraz Silicon Power Armor. Z góry dziękuję za wskazkówki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiG29 Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2015 WD Passport ultra http://www.x-kom.pl/p/150213-dysk-twardy-zewnetrzny-wd-my-passport-ultra-1tb-titanium-usb-3-0.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sorest Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2015 ^^ wd passport ultra (2.5") jak pamietam (przed wlasnym zakupem w wersji 1tb) ma dosc dobre opinie. dobrze to wykonane, male wymiary, etui na dysk. ma tez soft do backupu, nawet robilem backup tym, ale nie bardzo rozumiem mechanizm listy 'pominietych' niektorych plikow i wolalem jednak sam recznie dla pewnosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2015 (edytowane) Mój stary passport przestał hulać na usb 3.0 i teraz chyba wziąłbym Elementsa... Taki tam test na YT :> Upps taki mały odkop :grin: Edytowane 30 Marca 2015 przez chemiczny_ali 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2015 (edytowane) seagate expansion, 1TB lub 1,5TB (240/280zl) siedzą tam samsungi, pozostałości po przejęciu przez seagate. 1TB pracuje u mnie 24/7 przez 2 lata i jest w idealnym stanie. Edytowane 30 Marca 2015 przez Chemik16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2015 No no, cegła z zasilaczem biere :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2015 (edytowane) ofc pisze o 2,5" http://www.ceneo.pl/28141130 http://www.ceneo.pl/17395354 w mediamarketach trafiają się tanio. Edytowane 30 Marca 2015 przez Chemik16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2015 Jaka szybkość tego wynalazku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aleman Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2015 ja bym brał tego WD Ultra za 280 zikko bez dwóch zdań. Jeżeli jednak podróżujesz to może tą wersję metal edition? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:Focus Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2015 WD Elements 1TB Kupiony dziś w rtv euro agd z kuponem rabatowym (ważnym do 15.05) za 249zł. Gratis etui z materiału.Wykonanie dysku plastik fantastik, ale od spodu ma gumowe nóżki i nawet leży pewnie.Za taką cenę chyba warto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2015 jak coś dyski które przytoczyłem powyżej mają podobne osiągi, +/- kilka MB/s w seq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...