krogoth111 Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2015 Witajcie. Sprawa wygląda tak że Wiedźmina 2 mam na STEAM. Niby wszystko ok i fajnie gra działa ale nic na tej platformie już nie kupię. Struktura katalogów i plików gry w wersji STEAM różni się od wersji BOX i w większości przypadków uniemożliwia lub poważnie utrudnia instalowanie modów do gry. Przykładowo chciałem Full Combat Rebalance do wiesia 2 na steamie zainstaloiwać. Kilka godzin prób momenty ostrego wkurzenia, rezygnacji i wyzwisk, ostatecznie zadziałało ale crash gry średnio raz na 5 minut. Koszmar i nie da się grać. Teraz kiedy chcę kupić nową grafikę mierzyłem by dostać z nią kod do Wiesia 3. Niestety kod ten jest na GOG i tu moje pytanie. Czy gry instalowane z GOGa są tak samo strukturalnie zchrzanione jak wersje STEAM? Dziękuję za poświęcony czas na moje pytanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2015 Nie chcę Cię wprowadzić w błąd, ale prawie napewno gry na gog (jeśli nie mają DRM) to instalują się inaczej niż steam. Zakładam, że tak jak z pudła, ale trzebaby to porównać. W2 instalowałem dawno temu i z tego co kojarzę to po ściągnięciu plików instalacyjnych bezpośrednio z gog.com, wiesik instalował się bez żadnego połączenioa z gog. Dawno nic z gog nie instalowałem (a jadę teraz na pakiecie z komórki) więc nie mogę na 100% potwierdzić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek151 Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2015 (edytowane) Właśnie ściągam z goga w2, więc jak zrobię, to ci mogę podesłać screeny. Wow. Nvm, nie zauważyłem daty posta :D Edytowane 29 Marca 2015 przez maciek151 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krogoth111 Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2015 (edytowane) Daj znać bo temat nadal aktualny :) Nie mam 100% pewnej odpowiedzi co do wersji gier z GOG. Edytowane 29 Marca 2015 przez Tal-Rash Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek151 Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2015 Dopiero teraz przeczytałem twoją odp. W każdym razie trzymaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modoc Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Na wersjach z gog nie ma żadnego problemu z modami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...