Nerus Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2015 Hej, ostatnio popsuła mi się mysz Razer Imperator 2012 i chciałbym sobie kupić dobrą mysz do gier, co polecacie ? Pozdrawiam, Nerus. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c3rb3r Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2015 Jeżeli lubisz myszki wyprofilowane i jesteś praworęczny, to polecam od siebie Steel Series Rival. Sam ją mam i jest świetna. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerus Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2015 Jeżeli lubisz myszki wyprofilowane i jesteś praworęczny, to polecam od siebie Steel Series Rival. Sam ją mam i jest świetna. Ok, dzięki wielkie, zakupiona. Przy okazji może ktoś wie gdzie mogę serwsiować mysz Razera w polsce ? Uszkodził mi się plastik górna część (dociks klawiszy) oraz jeden z przycisków na elektronice firmy omron. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek.p Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2015 Jeżeli mysz jest na gwarancji, to odsyłasz do Razera i zazwyczaj dostajesz nową, jeżeli nie, pozostaje znaleźć jakiś serwis w okolicy (jest tego pełno), który wymieni ci obudowę i ten jeden mikrostyk. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...