ErroorrE Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2015 Siema, ostatnio kupiłem te słuchaweczki i sprawują się dobrze, tylko te nauszniki trochę denerwują moją skórę bo dłuższym używaniu. Da się jakoś to poprawić bez zmiany nauszników? Słyszałem coś o obszywaniu skarpetkami, mógłby mi ktoś powiedzieć jak to zrobić bo jestem strasznym laikiem :C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2015 ??? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abrakader225 Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2015 Czy SL HD 681 nie ma dołączanych zastępczych padów od razu? (Czy nie chcesz mieć innych padów z innych powodów niż finansowe?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErroorrE Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2015 (edytowane) Nie ma, mógłbym kupić ale zbieram na nowego kompa i trochę mi się nie widzi wydawać 50 zł na nowe nauszniki -.- PS Klaus, ty to taki śmieszek jesteś, taki figlarz. Edytowane 28 Marca 2015 przez ErroorrE 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...