Split Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2015 Witam Mam pompke - Phobya DC12-260 12Volt Pump , zasilana 3pin Co muszę dokupić,żeby ją zasilić i najlepiej jeszcze wysterować na około 8V-9V ? Zatoki 5.25" chyba nie będę miał żadnej.Koszyki hdd będą wywalone ,chłodnica będzie z przodu. Obudowa to define r5 (niby jakiś tam kontroler ma low/hi speed,ale nie wiem na jakie obciążenie ,a napięcie startowe pompki to 8V) Zależy mi żeby wydać jak najmniej kasy. Zależy mi też na ciszy , czy moge "wygłuszyć" pompke tym materiałem ochronnym w którym przyszła zapezpieczona,zamknąć ją poprostu w tym. Pompka może się grzać lub spalić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
COOLINGpl Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2015 Do takiego wysterowana pompki to wskazany byłby raczej mocny panel sterujący. Posiadasz takowy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Split Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2015 (edytowane) Nie posiadam. Takim czymś będe mógł wysterować pomkę? http://www.aquatuning.pl/chodzenie-powietrzne/kontrolery/17689/aquacomputer-poweradjust-3-usb-standard-version?c=12190 Edytowane 28 Marca 2015 przez Split Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...