bzykofm Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2015 Witam:) Coś dziwnego pojawiło mi się w menadżerze urządzeń, jak w temacie, pojawił się w zakładce "inne urządzenia" napis procesor power pc z żółtym wykrzyknikiem, Windows nie potrafi go zainstalować. We właściwościach informacja, że "sterowniki do tego urządzenia nie są zainstalowane". Czyżby za słaby zasilacz? Zastanawiam się bo komp przestał widzieć napędy br. Komp jak w opisie (stacjonarny) Dzięki za wszelkie sugestie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2015 Standardowo, odczytaj identyfikator urządzania (ppm na tym urządzeniu) i wpisz w google. Powinieneś się dowiedzieć co to i ewentualnie znaleźć sterownik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2015 Gigabyte killer nic - ono ma procek powerPC. Włożyłeś/włączyłeś je? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2015 czyzby to jakaś sieciówka była [albo coś z siecią związane] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzykofm Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2017 (edytowane) Lepiej późno niż wcale :grin: To była przewodowa sieciówka, kwestia sterowników. Konkretnie Bigfoot Network Killer, Win 7 widzi ją właśnie jako Power PC. Tyle, że jej nie używałem, więc nie odczuwałem, że coś nie działa. Wczoraj w serwisie przy okazji naprawy włącznika problem został rozwiązany. :grin: Edytowane 13 Kwietnia 2017 przez bzykofm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...