Pelikan7 Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2015 Cześć, ze względu na to, że mój aktualny sprzęt złożyłem czytając porady na tym portalu, myślę, że będzie to najlepsze miejsce żeby zasięgnąć porady. Aktualnie moja myszka powoli zdycha (do gubiącego się sensora doszedł czeroklik na środkowym przycisku myszy), więc czas rozglądnąć się za czymś nowym. Moja aktualna myszka to R.A.T. 7 firmy MadCatz i szukam czegoś podobnego (pod względem kształtu, nie mofyfikacji). Według wszystkich schematów trzymam myszkę Claw Gripem, jednak Palm Grip też nie jest mi obcy. Palce trzymam w układzie 1-3-1 (środkowy palec całe życie na scrollu), grubość palców jest średnia. Zależy mi przede wszystkim na odpowiedniej wadze, nie toleruję lekkich myszek. RATa dociążonego mam jednym odważnikiem, czyli według specyfikacji jest to ponad 150g - nie chciałbym schodzić z nową myszę poniżej 130. Nie posiadam preferencji odnośnie sensora, mysz może być optyczna lub laserowa. Budżet jak w temacie: 300zł. Dodam, że aktualnie używam podkładki Steelseriesa, konkretnie Qck+. Trzymałem w ręce DA2013 i Steelseries Sensei i niekoniecznie mi się spodobały. Pomożecie? :) PS: temat wcześniej założony w złym dziale, przepraszam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gogli Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2015 steelseries rival Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2015 http://forum.purepc.pl/topic/53972-profesjonalne-myszki-rozmowy-opinie-porady/ Trzeba być chyba ślepym, by nie zauważyć tematu przyklejonego na samej górze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszS. Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2015 Logitech G502 Proteus Core Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...