Spaceman Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 http://www.amdmb.com/article-display.php?ArticleID=244 ...nawet fajna ta płytka :).........a co Wy o niej sądzicie ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtt Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 ta plytka wymiata... i jeszcze ta cena. mam nadzieje ze w Polsce bedzie dostepna. nie wiadomo tez jak jest z kreceniem. chetnie zobaczylbym porowanie jej z Epox'em 8RDA+ czy Abitem NF7 rev2.0. ASUS podobno nie popisal sie z ta plyta na nf2-400-ultra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 ekstra może to być następny hit do podkręcania ale za śmieszne pieniądze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Zapowiada się ciekawie, pozostaje tylko pytanie kiedy i czy wogóle pojawi się w sprzedaży w Polsce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ati Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 http://www.amdmb.com/article-display.php?ArticleID=244 ...nawet fajna ta płytka :).........a co Wy o niej sądzicie ?? Nawet fajna to za malo powiedziana plyta wymiot cena niecale 80 zielonych Tylko modlic sie zeby by w Polsce dostepna I ten kolorek (chyba skąś go znam:D) Narka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Zobaczymy bo zapowiada się Z.A.J.E.B.I.S.T.A taniocha :twisted: ciekawe ile w Polsce będzie stała :wink: o ile wogóle będzie :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 no to wiem na co czabędzie zbierać :) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 oby sie pojawiła w polsce bo mam zamiar kupic własnie płytke do 400 zł we wrzesniu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtt Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 oby sie pojawiła w polsce bo mam zamiar kupic własnie płytke do 400 zł we wrzesniuwypluj te slowa!!! wczesniej niech sie pojawi. jak najszybciej. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TanneR Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 http://www.amdmb.com/article-display.php?ArticleID=244 ...nawet fajna ta płytka :).........a co Wy o niej sądzicie ?? Jeśli cena będzie taka sama (lub oczywiście niższa :) ) czyli 70$ no to...... :twisted: :twisted: :twisted: Jedyna rzecz do jakiej byłbym skłonny się przyczepić to ten rdzeń tylko do 1.85V :? Ale to już chyba szukanie dziury w całym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 no wlasnie pytanie jak juz wczesniej zauwazono czy i czy wogole pojawi sie w polsce no i jak i czy odpowiedza takie firmy jak epox i abit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Nie chce wyciągać pochopnych wniosków, ale na dzisiejsze 80 $ to ok. 310zł!!! Czaicie klimat?? Płytka o wydajności NForce 2 za 310zeta ?? W py**, wkońcu można będzie kupić kompa za rozsądne pieniądze :D Teraz tylko modlić się, żeby znalazła się w Polsce jak najszybciej :D:D i jak najtaniej :D:D, czego sobie i wszystkim życze :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Nie chce wyciągać pochopnych wniosków, ale na dzisiejsze 80 $ to ok. 310zł!!! Czaicie klimat?? Płytka o wydajności NForce 2 za 310zeta ?? W py**, wkońcu można będzie kupić kompa za rozsądne pieniądze :D Teraz tylko modlić się, żeby znalazła się w Polsce jak najszybciej :D:D i jak najtaniej :D:D, czego sobie i wszystkim życze :DNo chyba niekoniecznie. Wydaje mi sie, ze do takich rzeczy dolicza sie jeszcze polski VAT 22%. Zatem 310 zl * 1,22 = 378,2 zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Nie chce wyciągać pochopnych wniosków, ale na dzisiejsze 80 $ to ok. 310zł!!! Czaicie klimat?? Płytka o wydajności NForce 2 za 310zeta ?? W py**, wkońcu można będzie kupić kompa za rozsądne pieniądze :D Teraz tylko modlić się, żeby znalazła się w Polsce jak najszybciej :D:D i jak najtaniej :D:D, czego sobie i wszystkim życze :DNo chyba niekoniecznie. Wydaje mi sie, ze do takich rzeczy dolicza sie jeszcze polski VAT 22%. Zatem 310 zl * 1,22 = 378,2 zl No tak, ale pewnie przy zakupach hurtowych płytka jest tańsza, a po drugie to chyba odlicza się "ich" VAT i miejmy nadzieję że cena płyty nie przekroczy 350 zł. BTW Od początku coś mi śmierdział ;) ten "DualDDR" a teraz wychodzi, że Single DDR jest w większości przypadków szybsze 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Taaa, w USA nie ma Vatu(z tego co mi wiadomo). No i faktycznie prawie zapomniałem w jakim kraju żyjemy :( No ale skoro Soltek na Nforce2 kosztuje 380, to ten musi być conajmniej kilkadziesiąt zł tańszy :D Co do DualDDR to Krootki looknij TU. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...