gabriel120 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Witam Brat planuje kupić laptopika do gier i ma dwa do wyboru http://www.komputronik.pl/product/261226/Elektronika/Komputery/Wyprzeda%C5%BC_Lenovo_Y70_70_480GB_SSD_16GB.html lub http://www.euro.com.pl/laptopy-i-netbooki/asus-g750js-t4031h-w8-1.bhtml Który polecacie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Jeden i drugi niedostepny. Do gier trochę drożej od asusa masz MSI GT60 z i7 + GTX870. Jest to laptop klasy DTR z dobrym układem chłodzenia i kartą ~30% wydajniejszą od gtx860. Duże możliwości rozbudowy, łatwy dostęp do podzespołów, możliwość wymian cpu/gpu, miejsce na dodatkowy dysk SSD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laprekuan Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2015 jest jeszcze cienki i lekki jak na 17 cali MSI gs70 z i7 4 coers + gtx870 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qhash Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2015 (edytowane) spojrzałem na linka, bo chciałem zobaczyć co tam się teraz dla graczy poleca, niezłe jajo, te laptopy mają po 5,5 cm... czy to w ogóle można nazwać jeszcze notebookiem ? ;) Edytowane 7 Kwietnia 2015 przez qhash Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qhash Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Nie wiem, ja tak uruchamiam różne systemy, z którymi ma do czynienia w robocie - Dokumentacja Techniczno-Rozruchowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laprekuan Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2015 spojrzałem na linka, bo chciałem zobaczyć co tam się teraz dla graczy poleca, niezłe jajo, te laptopy mają po 5,5 cm... czy to w ogóle można nazwać jeszcze notebookiem ? ;) bo to są DeskTop Replacement laptopy duże cięzki gamingowe, nie są do codziennego noszenia taki 15 calowy dtr ma większe wymiary niz 17 calówka normalna Podałem ci msi gs 17 calowe ktore jest mniejsze ciensze i lzejsze niz 15 dtr ;E jest jeszcze cienki i lekki jak na 17 cali MSI gs70 z i7 4 coers + gtx870 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...