DziubekR1 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2015 (edytowane) Siemanko, Jedno pytanie, moze ktos sie orientuje czy to robi jakąś w ogóle roznice. Robilem teraz odprawe online i przy odprawie podaje sie rodzaj dokumentu: 1) Paszport, 2) Dowód osobisty 3) Inny dokument. Teraz ja wybralem oczywiscie Dowód i wpisałem wszystkie wymagane dane, czyli numer i kiedy sie konczy waznosc. Dalem OK i jak poklikalem wszystko, ze tak, ze dane poprawne, to po zaakceptowaniu mi pokazuje w info o moich danych - "Rodzaj dokumentu - inny dokument". Pytanie co to niby jest ? Numer i data waznosci sie zgadzaja, na bilecie teraz jakoś nie widzie jakichś dodatkowych informacji, czy to dowod czy paszport, czy inny dokument, jest tylko napisane "PL i tutaj numer i data waznosci". Nie wiem po prostu czy to sie samo zmienilo (moze scroola nacisnalem na tym ??), czy moze to normalne info i nie ma sie czym przejmowac, bo numery sie zgadzaja. Jakies opinie ? Bo nie chce miec zonka na lotnisku, ze im sie nie podoba moj dowód :) Pozdro! Edytowane 1 Kwietnia 2015 przez DziubekR1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashi Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Nie ma się czym przejmować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Też myślę że nie powinno być żadnych problemów. Oni nie porównują czy to jest ten dokument co w rezerwacji tylko czy "ty" to ty ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2015 (edytowane) Pytanie, ktos latal z niewaznym dowodem lub komus sie udalo wyleciec na prawo jazdy?Debilne panstwo nie przewidzialo ze NAWET ZA POTWIERDZENIEM NOTARIALNYM osoba nie moze odebrac twojego dowodu osobistego lub paszportu. TAKZE nie moga wyslac go do konsulatu - co i tak by mi nie pomoglo bo konsulatu na wyspach nie ma. I teraz jak stad wrocic odebrac zlecony dowod i paszport?[ciach!]y kraj 4tego swiata. Edytowane 1 Kwietnia 2015 przez Aurora001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashi Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Na prawo jazdy nie polecisz raczej, na nieważny dowód/paszport w ramach Schengen to nie problem, tylko zgłoś się wcześniej do odprawy gdyby to wyhaczyli (wtedy może to potrwać kilkadziesiąt minut dłużej), poza Schengen nie próbowałem, myślę że gorzej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitras Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Na niewazny paszport wrocisz ale nie wylecisz z Polski, wiem bo wracalem z Wloch :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2015 (edytowane) Wrócisz do kraju, z wylotem z pl są problemy. No o ile sysem rezerwacji biletow na www cie przepusci :) Edytowane 4 Kwietnia 2015 przez SEKS_DESTRUKTOR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Tak dla przyszlych pokolen, dolecialem :) Wiec nie sprawdzaja. Dzieki Panowie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...