olusia333 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Hejka, próbowałam znaleźć coś sama, ale zagubiłam się na amen, proszę o pomoc :) 1. Ile chcesz przeznaczyć na laptopa? 2500-3700 zł 2. Wielkość matrycy(w calach) 15,6 lub 17 cali, jednak bardziej zależy chyba mi na wydajności. 3. Do czego będzie wykorzystywany? (np. gry*, grafika 3d, internet) Grafika komputerowa 2D i 3D, animacja i montaż (MAYA, Adobe) 4. Czy musi być z systemem? Raczej tak 5. Czy zwracasz uwagę na wykonanie oraz kulturę pracy(głośność/temperatury)? Niekoniecznie, nie można mieć wszystkiego na raz :) 6. Dodatkowe uwagi (np. preferowany rodzaj matrycy) Bardzo zależy mi na dobrym odwzorowaniu kolorów, dobrych kątach widzenia. Serdeczne dzięki!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laprekuan Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2015 (edytowane) z mocnymymi podzespołami MSI ge60 apache pro z i7 4 cores + gtx860 ma matryce z niezłymymi parametrami jak na laptopowe standardy Jakośćwykonania tez niczego sobie Podświetlana klawiatura posiada złącze msata pod dyski SSD msata więc w przyszłości sobie rozbudujesz o bardoz szybki dysk ten sprzęt Z dobrą matrycą jest jeszcze Acer nitro 15 z i5h + gtx860 matryca Full hd IPS , posiada złącze m.2 pod dyski ssd m.2 (nowsze msata) podsw klawa jest kompaktowa obudowa niestety procesor tylko 2 rdzeniowy Edytowane 3 Kwietnia 2015 przez laprekuan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2015 (edytowane) Z systemem Asus R510 z i7 + 8GB RAM. Posiada 4 rdzeniowy/8 wątkowy procesor, matową matrycę FHD i dobrą kulturę pracy. opcjonalnie Acer E5-572G z i7 + 8GB RAM. Tutaj również matowa matryca FHD i mocniejsza bateria obydwa z systemem bez systemu z większym ekranem 17,3" masz MSI GE70 z i7 + 8GB RAM. Większy brat ge60, dobra matryca, podświetlana klawiatura i miejsce na dodatkowy dysk SSD Edytowane 3 Kwietnia 2015 przez kaijitsu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qhash Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2015 zależy jakich aplikacji używasz, do większości wystarczy Ci i5. http://www.techspot.com/review/972-intel-core-i3-vs-i5-vs-i7/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...