Dreggo Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Trzeba przyznać, że Nvidia odwaliła kawał dobrej roboty z tym układem. Non stop mnie kusi aby zmienić płytę na jakąś opartą o Nforce2. Ale będę walczył ze swoją słabością, wytrwam na posterunku, żywym mnie nie wezmą :lol: Zmienie płytę kiedy już bedą te oparte o układ KT600 lub SIS 748. KTO JEST ZE MNĄ :?: :?: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 :o hm......... a czy z testow nie wynika ze nforce2 jest lepsze od epoxa na kt600 ?? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreggo Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 To fakt, ale ja jestem idealistą :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 omg! wiec nie lepiej kupic cos wydajniejszego ! lol nie rozumiem cie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 dreggo ma sentyment do VIA :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Trzymaj sie ja tez nie bede narazie zmienal płyty :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 nierozumiem was :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 To co powiecie na to: Nforce2 400 vs Nforce2 400 Ultra :shock: Aż mnie zagięło z wrażenia. Widać, że będzie trzeba bardzo uważać na wybór płyty z chipsetem NF2 oraz przyszłym NF3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 eeeeee Dreggo chyba ndal zostanie przy kt600 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreggo Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Oczywiście, że zostane przy VIA, trwając na posterunku, do ostatniego naboju, do ostatka sił, niezłomny w swej wierze. HOWGH !!! 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 VIA is the Best :!: Wszytko zalezy z jakiś pamieci sie kożysta :-). Pozatym najlepsze wyniki ma i tak Asus :mrgreen: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Oczywiście, że zostane przy VIA, trwając na posterunku, do ostatniego naboju, do ostatka sił, niezłomny w swej wierze. HOWGH !!! 8):roll: to może pozostańmy przy naszym sprzecię, aktualnych procach i grafach, niezłomni mówiąc rozwojowi NIE :roll: :lol: :wink: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Oczywiście, że zostane przy VIA, trwając na posterunku, do ostatniego naboju, do ostatka sił, niezłomny w swej wierze. HOWGH !!! 8):roll: to może pozostańmy przy naszym sprzecię, aktualnych procach i grafach, niezłomni mówiąc rozwojowi NIE :roll: :lol: :wink: :lol:a wiesz ze ten pomysł nie jest głupi !! a moze lepiej sprzedac te co mamy teraz i kupic cos starszego hm..... i miec kase na cos innego ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldz Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Dreggo to juz nie bedziesz musial tak dlugo czekac, Solek oficialnie juz wypuscil swoja plytke oparta na chipsecie Via Kt600 o czym piszą zreszta na sirius.pl w nowosciach. Lada dzien bedziesz mogl zmienic sprzet i oczywiscie zdac relacje. ;) Ja nie dolacze do Ciebie bo jestem zaptrzony w Solteka ale n nforce 2 ultra ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 a ja tam zmienie mobo na to co bedzie tanie i super szybkie. ciekawe czy cos takiego wymysla.?? :P via czy nf. ma byc tanie i szybkie. :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 To co powiecie na to: Nforce2 400 vs Nforce2 400 Ultra :shock: Aż mnie zagięło z wrażenia. Widać, że będzie trzeba bardzo uważać na wybór płyty z chipsetem NF2 oraz przyszłym NF3. a co szykujesz sie do upragedu na opterony? a wracajac do tematu, ja tez sie trzymam postanowilem nie wymieniac plyty glownej jeszcze co najmniej pol roku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreggo Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Soltek na KT600 - mniam !!!! Na początku sierpnia pędzę do sklepu :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 hm...... :P to juz poczekaj na nF 3 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 dZiwny jestes, boję sie ciebie... schowaj sie do szuflady z takimi topicami... zasmiecanie forum i tyle :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreggo Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 dZiwny jestes, boję sie ciebie... schowaj sie do szuflady z takimi topicami... zasmiecanie forum i tyle :evil: Kolego, kolego !!! Jakie zaśmiecanie ? Rozumiem jakbym dał ten topic w jakimś innym dziale np. podkręcanie (wtedy zresztą któryś z moderatorów bi mi łeb ukręcił :D ). Dział ośla łączka został chyba stworzony do luźnych wypowiedzi, nie zawsze na temat. Z całym szacunkiem, idź i czep się kogo innego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 JA SIE NIE PODPISUJE NForce 2 Rulezzz:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Dreggo kolego zastanów sie chwile, albo przejdx ze 2 mile, i pomyśl czy ten watek ma sens... 60% ok. ma forum ma płyte na nForce 2 m.in. ja... więc zanim założycsz głupi topic zastanów sie 2 razy...to mniej więcej cos takiego jak topic "Forum i sąd" :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreggo Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 To co, że 60 % osoób ma płyty na Nforce 2. Nie chodzi o to, że nienawidze każdego kto ma w podpisie coś na Nforce 2. Każdy kupuje według swoich preferencji. Większość moich kumpli też ma plyty oparte na tym układzie. Jak coś przypadkiem mi lub im się zwiesi to żartujemy sobie z tego. Ja nie kwestionuje tego, że Nforce 2 to najwydajniejszy układ. Ja wyrażam moje stanowisko, a mam do tego prawo, tak samo jak Ty masz możliwość do przeciwnej opinii (aczkolwiek twa odpowiedź była złośliwa). Ja, choćbym miał skonać nie włoże do kompa nic od Nvidii. Po prostu - jestem idealistą, obrałem jedną drogę co do hardware' u i nią pójde nawet jakbym miał mieć wolniejszego kompa od innych opartych o rozwiązania Nvidii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 To co, że 60 % osoób ma płyty na Nforce 2. Nie chodzi o to, że nienawidze każdego kto ma w podpisie coś na Nforce 2. Każdy kupuje według swoich preferencji. Większość moich kumpli też ma plyty oparte na tym układzie. Jak coś przypadkiem mi lub im się zwiesi to żartujemy sobie z tego. Ja nie kwestionuje tego, że Nforce 2 to najwydajniejszy układ. Ja wyrażam moje stanowisko, a mam do tego prawo, tak samo jak Ty masz możliwość do przeciwnej opinii (aczkolwiek twa odpowiedź była złośliwa). Ja, choćbym miał skonać nie włoże do kompa nic od Nvidii. Po prostu - jestem idealistą, obrałem jedną drogę co do hardware' u i nią pójde nawet jakbym miał mieć wolniejszego kompa od innych opartych o rozwiązania Nvidii. stary to po kiego ch.uja zakładasz taki zaje.bisty temat??....wku.rwiajacy to9 ty ładnie jestes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreggo Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 stary to po kiego ch.uja zakładasz taki zaje.bisty temat??....wku.rwiajacy to9 ty ładnie jestes Ja nawet jeśli zakładam topic nie całkiem na temat to pisze kulturalnie, w przeciwieństwie do ciebie. Kultury to ty wogóle nie masz, co wyraża się w twoim prymitywnym słownictwie. Pewnie zwrotów ze swojej wypowiedzi w życiu codziennym używasz jako spójników bo innych słow nie znasz. Rozumiem jakbyś potrafił krytykować kulturalnie. Kulturalną krytykę warto przeczytać, może coś z niej się wyniesie, nauczy. Są ludzie, z którymi można sobie fajnie popisać (patrz wypowiedzi wyżej, oczywiście oprócz twoich). WIESZ, POTRZEBNY JESTEŚ NA TYM FORUM..... ABY LUDZIE WIEDZIELI JAK SIĘ NIE ZACHOWYWAĆ. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...