pc338 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2015 będę brac już tego stx'a i tak jeśli w przyszłości kupie leszcze lepsze słuchawki to będę potrzebować wzmacniacza słuchawkowego a ten w stx'ie obsluguje słuchawki do 600 omow (znaczy się będzie ok :p) a co do tych opampów to i tak wydaje więcej niż miałem wydac ale pewnie zainteresuje się nimi w przyszłości. jakie opampy byś polecił? i jak je wymienić? już o nich trochę czytałem ale jakos niezbyt konkretnie o tym piszą. a co do linii pciex - miałeś faktycznie racje nie znalem tego schematu pyslalem ze procek obsluguje wszystkie linie pciex a tu się okazuje ze niektóre obsluguje chipset. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Jak lubisz wydawać kasę bez sensu, to bierz STX. W każdym innym wypadku bierz DGX, lub DX. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc338 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2015 (edytowane) Jak lubisz wydawać kasę bez sensu, to bierz STX. W każdym innym wypadku bierz DGX, lub DX. tylko nie ma w dx'ie wzmacniacza słuchawkowego a większość 'lepszych sluchawek' z tego co widzialem jest cichych, często maja po 120omow, i maja glosnosc po 90db a ten stx i tak kupuje używany w wersji oszczednosciowej wiec zakup wydaje mi się uzasadniony :wink2: #edit zapoznałem się z tematem wzmacniaczy i słuchawek i wygląda na to ze wzmacniacz w przyszłości będzie nawet bardzo potrzebny bo nie dość ze słuchawki będą za ciche to mogą bez tego gorzej grac. wiesz, nie chce już mieć problemów z kartami muzycznymi chce kupic jedna a porzadna. :) Edytowane 12 Kwietnia 2015 przez pc338 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Skoro tak, to rób, co chcesz. To w końcu Twoje pieniądze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...