Xenerif Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2015 (edytowane) Witam , szukam słuchawek wookółusznych do gier za +/- 150 zł.Gram głownie w Counter Strike : GO więc pozycjonowanie jest istotne. Moim źródłem jest Audiotrak Maya U5, zastanawiałem sie nad Superlux HD681 EVO MKII. Będa ok czy macie inne propozycje ? Edytowane 5 Kwietnia 2015 przez Xenerif Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Twoja propozycja jest jak najbardziej ok. Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenerif Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zastanawiałem się równiez nad HD 330, ktoś jest w stanie je porównać ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hormon666 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Witam! Podepne się do tematu z takiej racji, że sam szukam słuchawek do gier i muzyki za ok 150-180zl. Mam płytę asrock h87 fatal1ty. Potrzebuje do słuchawek wbudowanego, głośnego mikrofonu i nie wiem czy 7.1 przy tej integrze jak i cenie coś zdziała. Prosiłbym o propozycje. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...