kaspion2 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Witam , zainstalowałem od nowa windows 7 i chciałem wybrać rozdzielczośc 1920 na 1080 tak jak miałem poprzednio ale po zainstalowaniu maksymalna rozdzielczość to 1600 na 1200 i strasznie razi w oczy może wiecie jak to zmienić?? prosze o szzyyybką pomooc!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2015 ... jakie zainstalowałeś sterowniki do karty graficznej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaspion2 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Nic nie instalowałem nie wiem jak je instalować... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greghor Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2015 http://lmgtfy.com/?q=jak+zainstalowa%C4%87+sterowniki+do+karty+graficznej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...