Kamil>>> Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 A więc od jakiegoś czasu mam dość dziwne problemy: uzywając normalnie komputera moja myszka(A4tech) zaczyna szaleć, nagle otwierają się różne okna inne się zamykają minimalizują się itp. Za chwilę wszystko wraca do normy. Obawiam się że to nie jest wina myszki, bo jeśli tka to ją poprostu wymienię ale to chyba jakiś inna cholera. Sprawdzałem Nortonem2003 (update) i Ad-aware6 (update) i nic nie wykrywa. Piszcie jeśli wiecie co się dzieje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Ja mam takie objawy gdy kabel myszy jest uszkodzony(nadłamany koło myszy). Zwykle wystarczy skrócić kabel i działa. Sprawdź na innej myszy jesli będzie dobrze to napewno wina kabla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil>>> Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Eeee nie warto sprawdzać. Bo i tak kupuję sobie Logitecha (opt). Bałem się, że to może byc jakieś guwno na dysku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 napewno kabel, też tak miałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 mialem to samo na starym microszicie :P. 2 sekundy szalenstwa i koniec. teaz jade na logitech optical za 70 zeta i jest spox. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...