Skocz do zawartości
Michu1725

Problem z Windows 8

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, mam problem ze swoim Windowsem 8, a mianowicie nie mam żadnych kafelków jak włączę komputer i żeby wejść na pulpit muszę wejść przez pomoc techniczną bo wtedy włącza mi się przeglądarka i na pulpicie również nie mam eksploratora plików żeby cokolwiek włączyć na szczęście mam ikonę folderu na pulpicie inaczej nic bym nie mógł zrobić jak kliknę prawym przyciskiem myszy na pulpicie i chcę dać nowy folder itd tego po prostu nie ma jak dan wyszukiwanie w tym menu kafelkowym żadna ikony mi się nie pojawiają tak jak to powinno być dopiero jak wpiszę, a na 2 koncie użytkownika czyli gościu wszystko jest normalnie wiecie może czym jest to spowodowane? Skanowałem komputer Malwarebytes Anti Malware zrestartowałem go i podczas włączania było coś o skanowaniu błędów dysku zdziwiłem się ale przeczekałem to i chyba od tego to mam, dodam, że gdy próbowałem w cmd wpisać sfc /scannow jest taki błąd : 

Windows Resource Protection found corrupt files but was unable to fix some
of them. Details are included in the CBS.Log windir\Logs\CBS\CBS.log. For
example C:\Windows\Logs\CBS\CBS.log. Note that logging is currently not
supported in offline servicing scenarios. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi