staradrona Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Cześć, konfiguracja jest taka: - Asus p5q Deluxe + Intel Core2Quad 9550 @ 2.83 (chłodzenie pasywne)- 8GB- Gigabyte GV-N460OC-1GI- ssd 120gb- hdd 500gb 7200 Do tej pory zasilana przez Chieftec GPS-450AA-101 A, ale zrobił się głośny, więc chciałbym założyć: Be Quiet Pure Power L7-430W Pytanie - czy Be Quiet da radę? W planie nie mam OC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2015 a nie możesz mu wymienić wentylatora? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staradrona Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Mogę, ale skoro teoretycznie mam pod ręką lepszy zasilacz, to po co grzebać w tym gorszym (+ trzeba kupić fan)? Przynajmniej tak to rozumiem, ale pewien nie jestem, więc tutaj pytam. BQ ma linie 12V 2x18A i 360W max. Chief ma 14A 168W max i 15A 180W max, czyli w sumie gorzej niż BQ, ale ja się na tym nie znam. Swoją drogą - ten sam model Chiefa, a w google images wiele różnych tabliczek znamionowych (z tym samym numerem PSU) i różnymi wartościami na linii 12V - nic z tego nie rozumiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2015 BQ da spokojnie radę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...