Skocz do zawartości
kamerek

Miss Polonia? bueheh

Rekomendowane odpowiedzi

Bo do takich konkursów startują tylko te co do małego dziecka były wysyłane przez rodziców na różne takie konkursy. One naprawde myślą, że są najpiękniejsze. Te naprawde ładne nie startują bo nie są głupie i wycycane.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bo do takich konkursów startują tylko te co do małego dziecka były wysyłane przez rodziców na  różne takie konkursy. One naprawde myślą, że są najpiękniejsze. Te naprawde ładne nie startują bo nie są głupie i wycycane.

Ja bym z tymi "wycycanimi" nie przesadzał. Ja w telewizji leci jakiś pokaz mody, to aż mi się niedobrze robi jak widze takie 40kg kościotrupy. :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W końcu lodzik za parawanem jest mocnym atutem :twisted:  :D  :wink:

To jest wogole podstawa zeby sie dostac... tak sie sprawdza czy panienka ma talent "wymowy" :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W końcu lodzik za parawanem jest mocnym atutem :twisted:  :D  :wink:

To jest wogole podstawa zeby sie dostac... tak sie sprawdza czy panienka ma talent "wymowy" :P

szkoda tylko ze jest on decydujacy :D

No niestety. Aczkolwiek, co skorzysta ten z Jury to jego :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jedna chodizla do tej samej szkoly co ja, do rownoleglej klasy. Panowie - dno to malo :) Duzo by opowiadac. Ale jej IQ to w okolicach trzepaka :D.

Nie wiem jak inne ale cos mi sie wydaje ze podobnie .

niewazne IQ wazne zeby miala dobry polyk :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi