reed Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Od lat wielu używam jednego z imo najlepszych klientów poczty, TheBAT! W99,7% jestem z niego zadowolony, tzn byłem. Niedawno zaktualizowałem go i pojawił się w nim niechciany przeze mnie foczer. Nie potrafię znaleźć opcji w której da się to wyłączyć. Chodzi o podgląd zawartości maila po kliknięciu nań. Czy ktoś tu używa TheBAT i potrafi mi powiedzieć jak się pozbyć tego podglądu? Ja przeglądnąłem "x" razy menu konfiguracji i nichu...chu. Nie znalazłem. Z góry dziękuję za pomoc. PS: Oto skrin z moim "problemem" tym zaznaczonym na czerwono: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Środowisko > Automatyczny podgląd. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Środowisko > Automatyczny podgląd. Dzięki serdeczne :) Nie wiem jakim cudem nie zauważyłem tej opcji menu. (pewnie ślepnę już na starość) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...