Nessay Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Witam. mam angielskiego office xp i mam problem bo nie sprawdza mi Polskiego tekstu. w Tools>language (zmieniam na default Polski i sie nie zmienia) może ktoś mi podopowiedziec co zrobic? :I Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Strzelam, że nie masz polskiego słownika, więc nie ma z czym sprawdzać. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 No to jakie jest wyjscie z tej jakże tragicznej sytuacji? co zrobic? (nie mowcie o instalacji Polskiej OXp.) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_36 Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Całego nie, ale tezaurusa polskiego musisz, poszukaj na stronie office PL, czasem w dodatkach do systemu można znaleźć. Niestety nie wiem który plik odpowiada za słownik języka polskiego, bo może wystarczyłoby go skopiować do Twojej wersji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...