killua Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Noszę się z zamiarem kupienia drugiego dysku SSD na PCI E. Plextaor M6E black, jednego plextora już mam na dane na tym nowym chce postawić system. Miejsce na niego mam , nie jestem pewien tylko czy nie będzie jakiegoś problemu z tytułu 2 dysków na PCIE . Tym bardziej że chce na nim postawić system. Ma ktoś może 2 dyski PCIE i działa to bez problemu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zawadzkis Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Polecam śledzić profil Plextor Polska na FB - ja mam w domu M6S, więc staram się być na bieżąco. Robią tam różne zwariowane eksperymenty, między innymi łącząc M6e w RAID. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=875091892550048&set=pcb.875092362550001&type=1&theater Tu masz połączone 4 dyski PCIe :). Skoro połączyli 4 to pewnie da się też zrobić RAID na dwóch. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...