Radw Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Witam serdecznie jako że na dniach będę miął nowy komputer potrzebuje nowego monitora. Problem w tym że nie wiem czy Full HD wystarczy do 27 calowego monitora. Zastosowanie gry i internet. Wybrałem: http://www.morele.net/monitor-samsung-s27d390hs-ls27d390hs-en-641234/ Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego monitora, ewentualnie inne propozycje w tym przedziale cenowym. Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2015 już przerabiałem badziewne przezroczyste ramki i powiem że to gów... wynalazek samsunga ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radw Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Znalazłem jeszcze taki:http://www.morele.net/monitor-lg-27mp65-27mp65hq-p-30-dni-bezplatnej-gwarancji-na-badpixele-634841/ Nadal mam wątpliwości czy FullHD to nie za mała rozdzielczość do 27 cali. Znalazłem również monitor przekraczający budżet ale nie wiem czy wart: http://www.morele.net/monitor-samsung-s27d590p-ls27d590psx-en-652328/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2015 ja mam lg 27cali full hd i jest ok, wg rodziałka pasowna [nic nie jest mikroskopijne] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2015 ja mam lg 27cali full hd i jest ok, wg rodziałka pasowna [nic nie jest mikroskopijne] A ja mam 24" 1920x1200 i rozdziałka za mała. Co kto woli/komu potrzebne... Ale przy 27" poniżej 1440p bym nie schodził. Dlatego lepiej kupić przyzwoitego 24" fHD. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarthStan Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Osobiście posiadam BenQ GW2450 i jest okej. Początkowo był lekki problem z kolorami, ale to sie da ustawić bez problemów. Oczywiście jest to model budżetowy sam dałem 650zł nie spodziewałem sie wodotrysków, dostałem po prostu solidny monitor 24'. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2015 ja mam lg 27cali full hd i jest ok, wg rodziałka pasowna [nic nie jest mikroskopijne] Przecież jest coś takiego jak skalowanie, dzięki czemu literki nie są tak rozmyte lub kanciaste jak przy niskiej rozdzielczości. W pracy mam zdaje się taką samą rozdzielczość jak Ty, ale przy monitorze 21,5" i wszystko duże i czytelne ... ale ostrzejsze i gładsze niż u Ciebie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...