andrew777 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Premiera planowana jest na rok 2015. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2015 @2:07 ktoś tu chyba grał w Lost Vikings :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2015 @2:07 ktoś tu chyba grał w Lost Vikings :) Jak widziałem ten fragment jakiś czas temu, to też o tym pomyślałem. Interplay powinno ich pozwać. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Bez przesady. Zgapili pomysł z tarczą, ale to tylko jeden element. Gra się zapowiada zacnie. Pierwsze części wchłonąłem jak odkurzacz. Chociaż klasyczne Lost Vikings lepiej wspominam. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Ja również. Lost vikings miało coś, czego w Trine mi bardzo brakuje - konieczność współpracy. W pewien sposób była to platformówka z dużą dawką łamigłówek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Wygląda fajnie, ale ja jakoś nigdy nie mogłem się zmusić, żeby przejść 1 czy 2 część :P może z 3 mi się uda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Mnie w tych nowych grach brakuje trochę precyzji ruchu - w Lost Vikings, czy innych starych platformówkach, można było bardzo dokładnie ustawić każdą postać i czuło się większą kontrolę nad tym, co się dzieje na ekranie. Zdaję sobie sprawę, że to między innymi zasługa prostrzej, czytelniejszej grafiki itp, ale za bardzo przywykłem do starego, dlatego też Trine 1 i 2 sprawiały mi trochę problemów. Niemniej, jeżeli trójka okaże się co najmniej tak dobra, to z pewnością też zagram. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...