alamakotaad2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2015 (edytowane) Witam. Jak w tytule, który ze sprzętów będzie lepszy: ??? Jak widać w tabeli chciałbym dokupić do niego dysk SSD. Zastosowania: programowanie webowe (HTML, CSS, JavaScript, Python, PHP), Photoshop & GIMP, przeglądarki internetowe, programy biurowe itp. Interesują mnie szczególnie czynniki takie jak: jakość wykonania, głośność (wentylatora) i kultura pracy, ekran (odwzorowanie kolorów), czas pracy na akumulatorze. Edytowane 10 Kwietnia 2015 przez alamakotaad2010 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alamakotaad2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Podaj linkiPo co? Linki nie są tu istotne, a wszystkie potrzebne informacje są w moim pierwszym poście. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laprekuan Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2015 (edytowane) trudno ocenic bo namieszales strasznei w tej tabeli..... nei wiadomo ktory jest z ssd czy o co tam chodzi...\ Tu masz Della 7348 z i5u broadwell + SSD 256gb yoga ma troszke szybszy procesor i tyle róznic w zasadzie tutaj masz Della 7348 z i5u broadwell + ssd 256gb + Full hd Wersja z matrycą Full hd fajny jest jeszcze ACER v3-371 z i7 u broadwell + ssd 256 + FHD mały, lekki z matrycą Full hd nie jest jednak konwertowalny jak dell Edytowane 10 Kwietnia 2015 przez laprekuan 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alamakotaad2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2015 yoga ma troszke szybszy procesor i tyle róznic w zasadzietyle to akurat wiem i to widać zresztą w tabeli wszystkie konfiguracje w 1. postcie mają ekran FHD i na nim mi też zależy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alamakotaad2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Asus ux32ln z i5 ulv i GF840m SSD 250 gb + FULL HD IPS dobrej jakości lepszej niz tutaj wyminione. ładna i solidna obudowa z aluminium, dostęp do podzespołów, urządzenia wejścia, ogólna wydajność, nadaje się do grania, umiarkowana emisja hałasu, czasy pracy na akumulatorze do 6h na wifi,, szybki moduł Wi-Fi, bardzo dobry mikrofon. Cienki lekki 1.40 kg wagi.dzięki za alternatywę, ale pytam o porównanie dwóch KONKRETNYCH MODELI, bo zależy mi, aby sprzęt był typu "2 w 1" (laptop konwertowalny lub hybryda) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laprekuan Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2015 tyle to akurat wiem i to widać zresztą w tabeli wszystkie konfiguracje w 1. postcie mają ekran FHD i na nim mi też zależy no to sprawa sie zamyka głównei w kwestii Dell z gwaranccja domowa naprawa dell vs LEnovo z mocniejszym procesorem i 2 dyskami. Musisz sam wybrac Róznic w jakości wykonania jakichs zauwazalnych raczej nie uświadczysz. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...