Hadi0615 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Witam, Mam do Was prośbę, aby polecić mi jakiś laptop (na komunię) dla dzieciaka. Cena to max 2500zł (bez systemu). Chodzi o to, że młody będzie chciał odpalić na tym sprzęcie gry pokroju Fify, Symulatora Farmy itd. a w przyszłości może coś bardziej wymagającego. Dlatego co polecacie do tej kwoty? Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2015 (edytowane) W tej cenie masz Acera E5-572G z i5m + GT840. WYsoko taktowany procesor i najmocniejsza karta w tej cenie. Do tego bardzo mocna bateria i matowy ekran zamiast błyszczącego opcjonalnie z lepszym serwisem Dell 3542 z i7ulv + GT840. Ta sama wydajność procesora, do tego 2 letnia gwarancja naprawy domowej. Niestety bateria słabsza i błyszcząca matryca Z lepszym wykonaniem Asus R533 z i7ulv + GT840. Wydajność identyczna jak w powyższych, na plus dobrej jakości aluminiowa obudowa i niezła bateria Za dopłatą masz Lenovo Z50 z i7ulv + GT840. Specyfikacja ta sama posiada natomiast matrycę o rozdzielczości FullHD. Do mniej wymagających gier się nada, do nowszych niestety nie ze względu na wysoką rozdzielczość. Edytowane 12 Kwietnia 2015 przez kaijitsu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadi0615 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Dzięki wielkie za propozycję :D Na pewno ułatwiliście mi wybór, ale i tak ciężko się na coś konkretnego zdecydować :( Myślę, że wybiorę między: Acer E5-572G z i5m + GT840, Asus R533 z i7ulv + GT840 lub Lenovo Z710 z i5 i GF840m Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laprekuan Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2015 dell inspiron 5547 z i5 ulv haswell + radeon r7 m265 Dell inspiron 5548 z i5u broadwell + r7 m270 laptop w czesciowo aluminiowej obudowie wysokiej jakości ma świetny serwis - usługa domowa naprawa dell wersja starsza i nowsza trochę wydajniejsza ale nie jakoś znacząco fife pociągnei bez problemu Laptop jest kompaktowy i lekki jak na 15" Lenovo thinkpad e540 z i5m + gt740m laptop z serii biznesowej z porządną obudową i matową matrycą trwały, bezawaryjny sprzęt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...