Skocz do zawartości
Elemenar

Słuchawki do grania i oglądania filmów ok 100-150 zł

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, szukam słuchawek w głównej mierze do grania i oglądania filmów.

Nie posiadam karty dźwiękowej, ponieważ integra mi wystarczyła, a zawsze kupowałem za 10-20 zł słuchawki....ale teraz po kupnie takowych rozleciały mi się w ciągu 2 dni, więc czas coś kupić na najbliższy rok minimum.

Dane:

Cena to około 100-150 zł

Muszą mieć regulacje dźwięku na kablu

Słuchawki nauszne zakrywające ucho i w miarę rozciągliwa/duża obramówka słuchawek (70% czasu na jednej słuchawce)

Kabel niezbyt długi, ale jak będzie dłuższy to nic się nie stanie (komputer obok lewego kolana

Mikrofon: niekoniecznie

Jak uznacie że warto wydać więcej na słuchawki/kartę, to z miłą chęcią poproszę argumenty dla człowieka nie uzdolnionego muzycznie :D

Spędzam czas weekendowo przy komputerze w sporych ilościach, więc prosił bym o coś wygodnego dla ucha :)

Dziękuje za wszelkie rady i pozdrawiam wszystkich :)

Edytowane przez Elemenar

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja za podobne pieniądze kupiłem Koss Porta Pro i jestem bardzo zadowolony, lekkie, nie cisną, bardzo ładnie grają, a do tego są tanie w serwisowaniu po gwarancji (dożywotniej nawiasem mówiąc), w razie mechanicznego uszkodzenia z winy użytkownika płacisz 40pln, odsyłasz stare i naprawiają Ci je albo wysyłają nowe jak starych nie da się zreanimować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi