Aurora001 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Nie bede sie rozpisywac.lapac klucze. Kto pierwszy ten lepszy.2. 4E7CH9-FH8X-HH6M9E-69M2-HTNV723. XND687-2XT6-GXVFR4-CTDN-FTFHG84. MB8DBD-NHZV-KGNDFF-DHKY-XZ2EC8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2015 1. T7HGFR-W6F9-EEN4E8-8JH9-4KBRYR2. 4TYNDR-9G27-JMDFW4-VWR4-9TC6PB3. 4PKTVG-Z2C8-MR4XGV-77DW-TR24ZX Jeden zachowałem dla PM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Wkurzające jest to, że chyba miesiąc trzeba grać co-op żeby zagrać pvp. Nie mam tyle czasu żeby siedzieć i 8 godzin dziennie ciupać, zbierać po 10 golda żeby 10 bohaterów odblokować. :| Wypróbowałem i w sumie nawet można pograć ale nie jest to mój ulubiony rodzaj gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Akurat nie jest tak, bo dostajesz golda za misje dnia i kazda postac ma gold(400) za 5 lvl(ok. 7 meczy) a co tydzien jest odblokowany zestaw 5 bochaterow, plus gra z kumplami daje bonus no i wygrana to 30 a nie 10:P. Takze ja narazie niemam pomyslu na dalsze wykupy postaci a 18k golda sie wala na koncie;) by Lumia 925 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilenka Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Ktoś zna jakiś fajnych polskich streamerów do śledzenia? Niedawno zaczęłam grać w hotsa i nie bardzo wiem kogo oglądać kto fajnie uczy jak grać. W sumie mogą być też zagraniczni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2015 (edytowane) Polskich nieznam, Grubby kiedys troche uczyl i poradniki robil. Po becie zadziej go widze, bo sam mniej gram. Kanal sie nazywal fallow grubby. Czy jakos tak. Btw. Daja diablo chyba w gratisie za zalogowanie sie do 8 wrzesnia. Pisze chyba bo dostalem o tym maila od blizza a w grze nic nie widzialem. Edit: Po patchu chyba rozgrywka przyspieszyla, wczoraj zagralem meczyk i naprawde musialem sie naklikac;) by Lumia 925 Edytowane 28 Sierpnia 2015 przez oliwer21 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Diablo dostaniesz jak masz gre d3/d3:ros ( nie wiem czy dodatek wymagany) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Ktoś zna jakiś fajnych polskich streamerów do śledzenia? Niedawno zaczęłam grać w hotsa i nie bardzo wiem kogo oglądać kto fajnie uczy jak grać. W sumie mogą być też zagraniczni. Nie wiem czy to można zaliczyć do poradników, ale ja nawet nie grając w HotS to od czasu do czasu oglądam Force Gaming na YT: https://www.youtube.com/playlist?list=PLlHPIxgE60jI5S4I5aTp1MQtnXzngysj_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilenka Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2015 Dzięki za porady, zauważyłam że dużo ludzi ogląda też http://www.twitch.tv/zp_tvkoleś jest chyba dobry z jakiegoś teamu. Jak oceniacie Rexxara? Chciałabym mieć jednego z najświeższych bohaterów, Kharazim nie bardzo mi się podoba, ale słyszałam że rexxar nie jest zbyt dobry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 22 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2015 Gra ktos i ma dostepnego Cho'Galla i chcialby zarobic 2200 golda i pomoc innym go ugrac? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2015 Ja tez chetnie sie podepne:) by Lumia 925 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...