ErroorrE Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Witam, mieszkam w okolicy Makowa Mazowieckiego. Mam pytanie, czy zna ktoś dobry serwis do którego mógłbym wysłać laptop na przeczyszczenie laptopa + wymiana pasty termoprzewodzącej na tą którą ja wybiorę i do tego format. Laptop już po gwarancji, zna ktoś jakiś dobry serwis do którego mógłbym wysłać kurierem laptop? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErroorrE Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Wie ktoś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TURBOPAWEL Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2015 generalnie te czynności są banalnie proste, nikt nie powinien Ci niczego popsuć (polecam spróbować samemu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErroorrE Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Znalazłem w mieście fachowca który mi to zrobi za symboliczne 50 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Wszystko zależy co zrobi i jaki laptop. Jeśli rzeczywiście rozbierze lapka, zdemontuje chłodzenie i wymieni pastę a laptop to ten SAMSUNG NP300V5A co o podstawkę pytasz, cena 50 zł będzie ceną symboliczną https://www.youtube.com/watch?v=mGkBR_nPiV8 Trochę roboty jest. Gorzej jak psiknie sprężonym powietrzem i powie, że wymienił pastę. W moim Dell e6400 wymiana pasty zajęłaby dosłownie kilka minut. Trzeba odkręcić 5 śrub (1 na pokrywie, 4 na chłodzeniu) i to wszystko, chłodzenie jest w dłoni. Powiedz mu, że zapłacisz mu 60 zł jeśli zrobi to przy tobie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErroorrE Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Właśnie :D Już mnie raz tak wych***li z tym sprężonym powietrzem, już więcej się tak nie dam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will7 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Ja zrobiłem sam opierając się na tym co pisali w internecie, narazie działa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErroorrE Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Mój problem polega na tym, że bardzo trudno się tego laptopa rozbiera i boję się, że coś rozwalę:C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...