thcmaniac Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2015 datkowy monitor PC Dodaj do ulubionych na forum Cytowanie selektywne - zaznacz tekst wiadomości i kliknij Odpowiedz z cytatem Pisownia Zmień/Usuń ten post Usuń ten post Witam. Chciałbym podłączyć tablet jako dodtakowy monitor do Pc. Nie potrzebuje szybkiego odświeżania ani super jakości. Na tablecie będą wyświetlane temperatury obroty oraz obciążenie ( ma być to taki ekran diagnostyczny) Testowałem programy typu idisplay i splashtop ale one bardzo obciążają procesor ok 20% ( szybkie odświeżanie którego nie można zmienić) Wiem że są programy VNC które umożliwiają stworzenie wirtualnego monitora PC ( np ULTRA VNC) ale umnie nie działa nie tworzy dodtkowego minitora. Dodam że posiadam Windows 8.1 z włączonym trybem testowym ( by nie było problemu z podpisywaniem sterowników) Ma ktoś jakieś propozycje jaki program inny mi to umożliwi? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...