Kilokush Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2015 czy ta twoja karta posiada plomby na śrubach? Są na paru :/ Obecnie temperatura po 2h grania w GTA V na takich taktach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Są na paru :/ Obecnie temperatura po 2h grania w GTA V na takich taktach. Kliknij detach bo ja nie widzę temperatur tylko prędkość wentyli... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2015 http://snag.gy/jclMs.jpg tutaj z temperaturami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2015 (edytowane) Z lewej jest napisane 76C max to dużo. W gta5 na karcie dolnej ja mam max 56 a na górnej 65 i wcale karty nie odlatuja. I to jest max chwilowy bo generalnie temp oscyluje odpowiednio 50 i 58 Edytowane 29 Kwietnia 2015 przez zaodrze244 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Nie mogłeś tych wentylatorów podpiąć pod mobo lub pod molexa na 5v? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Z lewej jest napisane 76C max to dużo. W gta5 na karcie dolnej ja mam max 56 a na górnej 65 i wcale karty nie odlatuja. I to jest max chwilowy bo generalnie temp oscyluje odpowiednio 50 i 58 U mnie nawet jak dałem te dwa wentylatory 12CM i dmuchały non stop na maxa to temperatura wynosiła 60*C po benchmarku Valley, więc pewnie po 2 godzinach grania w GTA V by doszło do 65*C. Phantom ma zdecydowanie za mało miedzi i metalu w ratiatorze. Chciałem pod GPU żeby nie bawić się bez potrzeby w ustawianie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2015 (edytowane) U mnie nawet jak dałem te dwa wentylatory 12CM i dmuchały non stop na maxa to temperatura wynosiła 60*C po benchmarku Valley, więc pewnie po 2 godzinach grania w GTA V by doszło do 65*C. Phantom ma zdecydowanie za mało miedzi i metalu w ratiatorze. Chciałem pod GPU żeby nie bawić się bez potrzeby w ustawianie. w valley mam wyższą temparaturę niż gta 5 o jakieś 8C :P także gta mniej mi grzeje karty. dalej uważam że sterowanie wentylami przez kartę jest to do zrobienia. weź zgraj tego biosa otwórz edytora i pozmieniaj te rpm'em jak nie wiesz jak to napisz to. Edytowane 30 Kwietnia 2015 przez zaodrze244 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...