Skocz do zawartości
Kilokush

Gladius M40 Pure Ghetto

Rekomendowane odpowiedzi

Z lewej jest napisane 76C max to dużo. W gta5 na karcie dolnej ja mam max 56 a na górnej 65 i wcale karty nie odlatuja. I to jest max chwilowy bo generalnie temp oscyluje odpowiednio 50 i 58

Edytowane przez zaodrze244

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z lewej jest napisane 76C max to dużo. W gta5 na karcie dolnej ja mam max 56 a na górnej 65 i wcale karty nie odlatuja. I to jest max chwilowy bo generalnie temp oscyluje odpowiednio 50 i 58

U mnie nawet jak dałem te dwa wentylatory 12CM i dmuchały non stop na maxa to temperatura wynosiła 60*C po benchmarku Valley, więc pewnie po 2 godzinach grania w GTA V by doszło do 65*C. Phantom ma zdecydowanie za mało miedzi i metalu w ratiatorze.

Chciałem pod GPU żeby nie bawić się bez potrzeby w ustawianie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie nawet jak dałem te dwa wentylatory 12CM i dmuchały non stop na maxa to temperatura wynosiła 60*C po benchmarku Valley, więc pewnie po 2 godzinach grania w GTA V by doszło do 65*C. Phantom ma zdecydowanie za mało miedzi i metalu w ratiatorze.

Chciałem pod GPU żeby nie bawić się bez potrzeby w ustawianie.

w valley mam wyższą temparaturę niż gta 5 o jakieś 8C :P także gta mniej mi grzeje karty. 

dalej uważam że sterowanie wentylami przez kartę jest to do zrobienia. weź zgraj tego biosa otwórz edytora i pozmieniaj te rpm'em jak nie wiesz jak to napisz to. 

Edytowane przez zaodrze244

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi