NH-U14s Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2015 (edytowane) Witam, Pytanie moje jest skierowane do osób, które mają karty graficzne od nvidii oraz grają w gry na włączonej synchronizacji pionowej. Otóż przy włączonym V-sync, występuje ogromny stuttering/szarpanie animacji. Co ciekawe, dzieje się to na GTX970 jak i sprawdzanym przeze mnie niedawno GT740... W skrócie powiem, że sprawdzałem to na dwóch różnych komputerach, trzech różnych systemach,różnych monitorach, sterownikach, itp. itd. Problem najbardziej widoczny w CS:GO : https://www.youtube.com/watch?v=EvNNnyD8nTo i trochę słabiej widoczny na nagraniu w HL2 : https://www.youtube.com/watch?v=StFf3Zs__dY Edytowane 18 Kwietnia 2015 przez NH-U14s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AveVanHell Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2015 (edytowane) Moim zdaniem to kwestia sterowników. Mam to samo w AC IV Black Flag . Po zmianie na najnowsze ,problem mija z tym ,że gra się crashuje po kilku minutach więc trzeba znów zainstalować starsze. Edytowane 30 Kwietnia 2015 przez Klaus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NH-U14s Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Problem w tym, że próbowałem na 347,88 sprzed tygodnia, najnowszych 350,12 rekomendowanych dla GTA V oraz najstarszych 344.11 z września 2013... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Brawo. Szukanie problemu ze sterownikami na podstawie silnika Source... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NH-U14s Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2015 Nie tylko silnika Souce. Problem pojawia się w TES: Skyrim, Battelfield 3/4, wszystkie CoD'y itd ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2015 Straszne. Adaptacyjny w sterownikach czy po prostu włączony w grach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...