fiz- Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2015 (edytowane) Witam, Chcialbym kupic komputer bez monitora oraz peryferii pod CSGO Dysk SSD już mam, Intela.. Procesor już zdecydowałem że będzie to : Intel Core i5-4690K Płyta główna myślę że : MSI Z97-G43 Obudowa zalman.. Z1 lub Z3 Pamięci może? Crucial 8GB 1600MHz CL8 Ballistix Tactical Niestety mam problem z psu, myślałem nad produktem firmy bequiet, karta graficzna.. tutaj prawdziwy zonk - R9 290X trochę za droga - czy naprawdę się mi przyda? Dodatkowo gdzieś wyczytałem że karty graficzne nvidii maja niższe opóźnienie wyświetlania.. EDIT Może cos takiego? MSI Radeon R9 270X Gaming OC 2GB DDR5 256bit (1120/5600) bequiet! PurePower L8 500W 80+ Bronze 120mm Proszę o pomoc i rady :) Edytowane 18 Kwietnia 2015 przez fiz- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubleszczewski Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Nie oplaca sie kupywac Komputer pod jedna gre pozdrawiam 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Wytłumacz dlaczego niby się nie opłaca? Czyli jak ktoś jest zawodowcem i ogrywa jeden tytuł to bez sensu ze kupił kompa? Mógł rysować sobie w piasku? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KomaNdoRamBoo Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Przepłacony zasilacz. Tt smart se modular 530 w będzie lepszy. Do tej i5 trzeba kupić jakiś cooler, grandis/macho. Poszukaj używek r9 280. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KageYoshi Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2015 na r9 270x w cs od 250-299 fps.. więc po co przepłacać za coś droższego skoro to ma być komputer pod jedną grę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KomaNdoRamBoo Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Równie dobrze możemy wcisnąć mu integrę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aqua Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Wytłumacz dlaczego niby się nie opłaca? Czyli jak ktoś jest zawodowcem i ogrywa jeden tytuł to bez sensu ze kupił kompa? Mógł rysować sobie w piasku? WTF? Zawodowcem ? Zawodowcy mają sponsorów itd, więc świetna wypowiedź.. Pod CS:GO wystarczy Ci spokojnie R9 270x albo R9 280. Tak czy tak FPS'y będą powyżej 150. Zawsze możesz też kupić używaną kartę graficzną z długą gwarancją. Chyba że chcesz ze sklepu to wiadomo jakie ceny :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2015 WTF? Zawodowcem ? Zawodowcy mają sponsorów itd, więc świetna wypowiedź.. Really? Rodzisz się PRO od razu ze sponsoringiem? Równie dobrze taki geniusz może napisać w temacie o samochodach "Nie opłaca się kupować samochodu tylko do jeżdżenia do pracy. Pozdrawiam". Kogo to obchodzi? Autor chce kompa do jednej gry i kropka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aqua Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2015 (edytowane) Ja tam nie wnikam co ma zamiar robić autor i ile będzie grał w to CS:GO. Raczej powinien się określić w jakiej chce grać rozdzielczości, ale biorąc pod uwagę, że ta gra nie jest najnowsza to nie musi inwestować w mega kartę. Bo to zawsze może kiedyś wymienić na mocniejszą :P Ogólnie to polecam wpisać sobie filmiki np z procesorem + kartą graficzną / kartami graficznymi i zobaczyć ile jest FPS itd. Edytowane 18 Kwietnia 2015 przez aqua 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FredPL Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Wg. mnie to bez GTX 970 to nawet nie ma co podchodzić do CS:GO :D a tak serio jak chcesz być taki pr0 to zainwestuj w np R9 270X i jakiś monitor 120Hz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fiz- Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zawodowcem nie jestem. A monitor 144hz juz mam i faktycznie robi roznice. Nadal nie wiem w jaki sprzet zainwestowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fiz- Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2016 Witam, Chcialbym wrocic z tematem i kupic ten komputer ;) . Dysk SSD i monitor juz mam Procesor wezme: Intel Core i5-6600K /3.5GHz Potrzebuje do tego plyte i karte graf, obudowe i psu. Prosze o pomoc w dobrze Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...