ets747 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Witam! Mam może taki nie codzienny problem, ale jednak. Otóż żyje sobie spokojnie w okolicy Torunia:) i tu taka Neostrada co mnie w Kanadzie wykrywa:) Gdzie dokładnie? Już podaję: 44.03084,-79.475899 To jest akurat google maps ale to samo robi Bing i accuweather na moim G3. Co się dzieje? Restart liveboxa nie pomaga, ani niestety jego ponowna konfiguracja. I jeszcze jedno pytanie; czy dobrze umiejscowiłem temat bo tego nie jestem pewien. Adres: Sisler Avenue, Newmarket, Ontario, Kanada Adres zamieszkania: Gniewkowo między Toruniem a Inowrocławiem Jakieś pomysły dlaczego tak się dzieje>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Pewnie adres IP z Twojej puli zarejestrowany jest w USA. Pokaż co Ci pokazuje http://whatismyipaddress.com/ Zobacz też czy możesz wejść na strony typu netflix.com :) Albo w komputerze masz gdzieś wbity adres serwera proxy, lub zestawia Ci się jakiś VPN. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ets747 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Netflix - zero problemów daję screen'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zobacz tutaj - http://mylocation.org/ Ale powinno pokazać również Bydgoszcz. Jak google maps na PC Ci dobrze pokazuje lokalizacje to masz coś nachrzanione w tel. Może wyłącz/włącz funkcje lokalizacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ets747 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Na google maps na PC pokazuje mi źle czyli kanada ;) Screen; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...