diolek Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 moge miec dzisaj ta karta za 590zl , patrzylem testy i w nich jest taka prawie jak 9500 pro a po podkereceniu pewnie lepsza :twisted: czy mi sie oplaca ?? prosilbym o szybkie odpowiedzi;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 ja bym bral :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 pewnie ze bierz :) za ta cene :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 i tak tez zrobie , gdziez za godzine moze 2 bede ją mial :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 ciekaw jestem jak sie bedzie sprawowac bo z tego co widze tu http://www.hartware.net/review.html?id=293&page=3 to wyglada super Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 i tak tez zrobie , gdziez za godzine moze 2 bede ją mial :-)no to jak zrobisz nowy systemik to zapodaj testy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 noo musze jechac ponia do katowic najpierw wrrr ciekawy jestem jak sie kreci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 oczekuje od ciebie pelnej recenzji tej karty :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 no ja też czekam jestem ciekaw co to cudo potrafi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 na www.pclab.pl jest test tej karty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 na www.pclab.pl jest test tej karty wiem ale co innego test na www a co innego rzetelna ocena (mam nadzieje :) ) uzytkownika Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 juz ja mam , ale pech w katowicach dosatlem mandat :evil: ide robic system i za jakis czas beda testy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 A mozna wiedziec gdzie dokladnie ja kupiles za taka kase w tych Katowicach :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharki9 Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 ja bym bral :) na pclab jest pelna recenzja :D a tak pozatym karta jest niezla tylko ma slabsze TV-out jak nie jest ktos TVMANIAKIEM tylko wiecej gra niz filmy oglada to to jest zajebiste wyjscie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 hmm probuje ja zainstalowac narazie na starym systemie ale niemoge wlaczam cataysty 3.5 i [gluteus maximus] wyskakuje ze niema karty !!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharki9 Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 hmm probuje ja zainstalowac narazie na starym systemie ale niemoge wlaczam cataysty 3.5 i <font color="#FF0000">[ciach!]</font> wyskakuje ze niema karty !!!! masz kawalek recki z PClab "....Podczas instalowania sterowników dla karty napotkaliśmy na pewne problemy. Jak już wspomnieliśmy, nie otrzymaliśmy z kartą ani kabelków, ani płytki z driverami. Standardowe ATI Catalyst 3.2 wyrzuciły komunikat o braku odpowiedniego wpisu w pliku INF. Z problemem radzić sobie można na dwa sposoby. Pierwszy to zainstalowanie dla karty standardowych sterowników VGA, następnie rozpakowanie zawartości archiwum z Catalyst 3.2 do jakiegoś katalogu na dysku twardym i ręczne wymuszenie instalacji sterowników RADEON 9500/9700 SERIES. Sprawdziliśmy tę metodę - działa. Zdecydowaliśmy się jednak poszukać driverów na stronach Medion. Okazało się, że są nieźle ukryte, ale jednak udało nam się je odszukać, a dla chętnych zamieściliśmy je na naszym serwerze FTP (są do pobrania stąd). Sterowniki oparte są na ATI Catalyst 3.2. ...." mam nadzieje ze pomoze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 nie nie poprostu musialem recznie ja zainstalowac jako ATI 97009700PRO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 w jakiej zakldace sie podkreca? bo przejzalem wszystkie i niewidze mam catalyts 3.5 i control panekl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Musisz zainstalowac jakiegos tweakera, np Rage3D Tweak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 niech ktos mi powie gdzie mozna dostac ta karte i jaka to jest karta, bo planuje wyminic mojego gf2mx na cos takiego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 hmm ani power strip ani rage tweker niewykrywa jej?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 ups :P A pisałem, żeby nie brać tego modelu :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 jakiego modelu?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 wstepne wyniki na niepodkreconej karcie (jescze nieumiem :) ) w 3mdarku 2003 na 2174mhz procka mam 3800 pkt to jak duzo malo dobrze? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diablo23 Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 wstepne wyniki na niepodkreconej karcie (jescze nieumiem :) ) w 3mdarku 2003 na 2174mhz procka mam 3800 pkt to jak duzo malo dobrze? Wynik jest OK Jadnak dla wszystkich którzy szukają tych kart uważajcie na beznadziejnej jakości wyjście TV(oczywiście w porównaniu do norlamnych radeonów) i jeszcze dla tych co używają LCD brak DVI. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucky_Idiot Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 no jak na karte za 590zl to duzo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 niech ktos mi powie gdzie mozna dostac ta karte i jaka to jest karta, bo planuje wyminic mojego gf2mx na cos takiegoTego TX nie da się dostać w sklepie komputerowym(raczej). To jest karta montowana już w komputerach i z tego co wiem, to nie w Polsce. Możesz poszukać na allegro, na giełdach, itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 TX to TX, PRO to PRO więc o co ci chodzi???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
007 Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 spoko skumalem dlatego usunalem posta :) a jak myslicie w niemczech da sie go kupic jak tak to w jakiej cenie ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...