qhash Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Jak w temacie - szukam modularnego zasilacza do powyższego konfiga, nie będzie OC. Priorytety: 1. cisza 2. cisza 3. jakość 4. cena - chciałbym się zmieścić do 400 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Poszukaj coś od Seasonic sam wymieniłem niedawno i jestem mega zadowolony .Mają nawet modele pasywne no i 5 lat gwarancja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiG29 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Mam już drugiego BQ Straight Power i jest całkowicie niesłyszalny pod obciążeniem, także jakby co to możesz brać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qhash Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2015 (edytowane) W zasadzie to między tymi dwoma firmami się zastanawiałem, także dalej jestem w kropce, niemniej bardzo dziękuje za Wasz wkład. update: http://proline.pl/?p=SEA+FANLESS+X-460FL&&cno=1 to jest kozak, zastanawiałem się jak jego wytrzymałość, ale 7 lat gwarancji chyba rozwiewa te wątpliwości. Edytowane 22 Kwietnia 2015 przez qhash Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...