kojoT Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Witam. Od jakiegoś czasu niektóre filmiki(zwłaszcza gameplaye) na YT dostępne są w FullHD i 60fps. I właśnie z tym mam problem bo mi tnie:/ Teraz się zastanawiam, czy 60Mbps w UPC to nie za mało czy sprzęt nie wyrabia ew. problem ze sterownikami/obsługa video z YT przez kartę zintegrowaną? Internet śmiga tak:http://www.speedtest.pl/test/107720787Raczej zadowolony jestem. Problem z filmikami mam tyko przy 1080@60fps. Sprawa wygląda tak, że nie robi dłuższych przerw na zapełnienie bufora tylko typowo tnie. Aktualny hard w sygnaturce. Jak zły dział wybrałem to sorry - proszę o przeniesienie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Przeglądarka? Spróbuj na IE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ancient Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Sprawdź czy na odtwarzaczu HTML5, problem też występuje.https://www.youtube.com/html5- tutaj przestawiasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Jak masz chrome to Google promuje jakiś swój dekoder co nie ma wsparcia sprzętowego. Zobacz inna przeglądarkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojoT Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Normalnie używam Chrome na html5 i nie wiem co się stało ale dzisiaj wszystko w 60fps działa normalnie. Natomiast 4k nadal tnie. IE używa flasha i jest lepiej aczkolwiek nadal nie idealnie i też przytnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2015 (edytowane) O odtwarzaniu w 4k na YT zapomnij na tym procesorze w chromie. Edytowane 21 Kwietnia 2015 przez GeMtin1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojoT Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Hahaha no fakt, poci się trochę przy tym:] W sumie to mi przypomina usiłowanie odtwarzania mp3 na K5@100Mhz albo pierwsze divxy<łezka się kręci> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojoT Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2015 A jednak to nie koniec boju:/ Zapodałem sobie dzisiaj filmik Na chrome w 1080 60fps film się odtwarzał tragiczniej niż cokolwiek innego ever. Patrz tu: https://youtu.be/h_B24XkYW3YTest na IE: używając flash playera jest dramat. w tym brak możliwości zmiany framerate. Czyli chyba tylko domyśle 30? fps? Po zmianie na HTML5 w IE mam do dyspozycji tylko auto/360/720 i to wszystko. WTF? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojoT Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2015 Pozwolę sobie podbić temat:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...