TheIceMan Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2015 (edytowane) Siemaneczko :) Czy moglibyście mi doposować komputer PC tak, aby spełniał moje oczekiwania. Mianowicie komputer będzie mi potrzebny do grania (najnowsze gry: wiedźmin, gta itd.) chciałbym z tych gier nagrywać filmy na YouTube więc powinien nie zacinać się w trakcie nagrywania, oraz powinien szybko renderować te filmy, również komputer musi być dobry do streamowania. Cena nie gra roli, ale też nie przesadzajmy XD Poniżej dodam screena jak wygląda komputer jednego z polskich YouTuberów i jeżeli możecie napisać czy dalej taki komputer jest dobry. Edytowane 21 Kwietnia 2015 przez TheIceMan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiG29 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Tutaj sobie coś wybierz, dobre zestawy: http://www.purepc.pl/zestawy_komputerowe/jaki_komputer_kupic_zestawy_komputerowe_na_marzec_2015 Komp ze specyfikacji nadal jest bardzo wydajny pomimo, że podzespoły są poprzedniej generacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Siemaneczko, Jak tytułować tematy w dziale co kupić Napraw tytuł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...