ivanov Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2015 (edytowane) Zapraszam na Pyrkon - na stanowisku Budda Play / Gigabyte będę miał komputer na platformie X99 podkręcony na azocie. Do tego taki monitor :D Miałem ten model na IEM i co tu dużo mówić - wypas :) Będę wspólnie z red_baronem przez wszystkie trzy dni. Każdego dnia zwiedzający będą mogli pograć w inną grę. Crysis 3, Watch Dogs oraz Shadow of Mordor. Stoisko Budda Play będzie umiejscowione w pawilonie 8A. LINK Edytowane 23 Kwietnia 2015 przez ivanov Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivanov Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Po pełną relację z Pyrkonu zapraszam do galerii na moim profilu FB. Niestety nie ma możliwości oglądania zdjęć, jeśli nie jest się zalogowanym :( :( Dzień 1 Dzień 2 Dzień 3 Na pocieszenie, dla tych, którzy nie mają konta (lub na zachętę do jego założenia), mam kilka(naście) zdjęć ;) Stoisko odwiedził bardzo sympatyczny Youtuber, którego jestem fanem. Było bardzo miło z nim porozmawiać :) /oglądamy od 8:21, nie wiem czemu odtwarzanie od wybranego momentu źle działa :P/ https://youtu.be/U_NOnACP-EQ?t=8m21s Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...