Black Death Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Ściągnąłem sobie omegi z tweaka i mam problem z ich instalacją!!! Nie da się ich zainstalować na moim radeonie 9100. Same komunikaty o błędach!! Nie wiem co mam robić. W tych sterownikach nie ma także wymienionego 9100 same 8500,9000,9700,7xxx. PROSZE POMÓŻCIE. JAK NAJSZYBCIEJ!!!!!!!! PLEASE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THORGAL Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 ja mam 8500 i tez doopa :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gREG PG Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 olej te komunikaty. :D ..potwierdzaj...dojdz do konca...reboot..i juz..masz omegi na pokładzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Death Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 potwierdzam kupe komunikatów o błędach <czerwony krzyż> <bez treści> i dalej nic. Może omegi nie działają z r9100??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 hmm.. na moim hercu działają bez problemu.. tylko że to nei jest tak do końca 9100... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gREG PG Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 potwierdzam kupe komunikatów o błędach <czerwony krzyż> <bez treści> i dalej nic. Może omegi nie działają z r9100???dokladnie takie same komunikaty..i dziala..spojrz w moj podpis-R9100...i oczywiscie lepiej niz na oryginalnych Catalystach3.4, Omeg opartych o nowe Catalysty 3.5 jeszcze nie instalowalem..moze dzis? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadi Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Dobra a czy te omegi maja poprawione błedy z cat 3.5 i czy można grac w newerwintera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gREG PG Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Dobra a czy te omegi maja poprawione błedy z cat 3.5 i czy można grac w newerwinterawlasnie mialem zadac te pytanie....czy jest w nich zaimplementowany fix do radkow 9100 ? ... czy tez nie? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 w readme pisze że zawierają hotfixa czyli powinno wszystko działać.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadi Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 zainstalowałem pobawiłem sie i dla mnie kicha normalnie mam 9465 na omegach 9100 wiec mi sie nie podobają :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 czyli jednak nie tylko u mnie spadek... u mnie spadło o około 200 pktów.. a jakie miałeś wczesniej stery nadi? bo ja orginalne 3.4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadi Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 tak samo cały czas jade na 3.4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosomak Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 ok ok ok ale o spadkach wydajności pisza osoby które maja max radka max9100 a co z uzytkownikami 9500w góre? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 nadi>> a po odinstalowaniu omeg3.5 masz tyle samo punktó co rpzedtem czy jakis minimalny spadek jest? rosomak>> z tego co pisza we wszystkich release noes wlasnie karty od 9500 w zwyz powinny cokolwiek odczuć.. al ejakoś nikt jeszcze nie testował chyba.. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadi Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 mi sie wydaje że parę pkt straciłem ale kij tam trudno :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Na moim Radku 9100 na nowych Omegach błędy nie wyskakiwały -może trzeba dokładnie usunąć wczesniejsze sterowniki? Ja tak zrobiłem i poszło spoko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 a nie czytaliscie pliku README ?? przeiez tam pisze, ze te stery nie sa robione pod benchamrki tylko zeby gry lepiej chodzily i lepsza grafe wycisnac. takze nie ma co sie sugerowac wynikami w testach na tych sterownikach, tylko sprawdzac wzrokowo podczas dzialania gier i roznych dem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadi Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 jak możesz zrob jakies testy np w ut2003 jaka różnica Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatboY Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 yy a w omegach 3.5 dalej jest możliwość podkręcania karty (9500pro) na oryginalnym biosie tzn. na zablokowanym tak jak to było w Omegach 3.4 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...