Skocz do zawartości
Black Death

OMEGI i problem

Rekomendowane odpowiedzi

Ściągnąłem sobie omegi z tweaka i mam problem z ich instalacją!!!

Nie da się ich zainstalować na moim radeonie 9100. Same komunikaty o błędach!! Nie wiem co mam robić. W tych sterownikach nie ma także wymienionego 9100 same 8500,9000,9700,7xxx. PROSZE POMÓŻCIE. JAK NAJSZYBCIEJ!!!!!!!! PLEASE

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

potwierdzam kupe komunikatów o błędach <czerwony krzyż> <bez treści> i dalej nic. Może omegi nie działają z r9100???

dokladnie takie same komunikaty..i dziala..spojrz w moj podpis-R9100...i oczywiscie lepiej niz na oryginalnych Catalystach3.4,

Omeg opartych o nowe Catalysty 3.5 jeszcze nie instalowalem..moze dzis? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nadi>> a po odinstalowaniu omeg3.5 masz tyle samo punktó co rpzedtem czy jakis minimalny spadek jest?

rosomak>> z tego co pisza we wszystkich release noes wlasnie karty od 9500 w zwyz powinny cokolwiek odczuć.. al ejakoś nikt jeszcze nie testował chyba.. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a nie czytaliscie pliku README ?? przeiez tam pisze, ze te stery nie sa robione pod benchamrki tylko zeby gry lepiej chodzily i lepsza grafe wycisnac. takze nie ma co sie sugerowac wynikami w testach na tych sterownikach, tylko sprawdzac wzrokowo podczas dzialania gier i roznych dem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi