Markus1 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Witam Posiadam monitor jak w podpisie i nowe od jakiegoś czasu kolory forum mnie strasznie męczą. Przy 27" w nocy to taka żarówa jest że patrzeć się nie da. Czy można zatem zmienić sobie tło na ciemniejsze? jak to zrobić? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Chodzi ci o forum czy portal? Na forum - Zmień styl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus1 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Chodzi mi o forum. jak je uruchomię to mam białe tło i czerwone pozostałe elementy poza czcionkami które są czarne. Normalnie taka żarówa w nocy, że aż nie chce mi sie na forum wchodzić. W którym miejscu jest zmiana stylu bo nie mogę tego znaleźć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2015 1. Piszesz w dziale o serwisie, nie o forum dlatego pytam. Przenoszę do działu o forum 2. ctrl + f i wpisujesz zmień styl ;) Ja mam to na dole po lewej stronie. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus1 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Dzięki bardzo, o to mi chodziło... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...