zdzich1 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2015 (edytowane) Hej, Z moim budżetem na poziomie 3500zł chciałem złożyć kompa głównie pod Wiedźmina3. Oprócz tego będą gry typu Medivall 2 i GTA V. Powstało mi coś takiego http://www.morele.net/koszyk/ (to samo w innym sklepie na obrazku). I teraz moje pytanie: Czy wszystko jest dobrane w miarę logicznie? Czy coś będzie wąskim gardłem i wymaga korekty? I najważniejsze chyba, czy przy takich parametrach i takim wydatku mogę liczyć na jakieś ustawienia wysokie w gtaV czy W3 (wiadomo że to domysły, pytam o Wasze zdanie)? Dodam, że napęd i dysk będą przeszczepione ze starego kompa. Pozdrawiam Edytowane 23 Kwietnia 2015 przez zdzich1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzich1 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Ktoś coś pomoże? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adikss Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2015 (edytowane) Szklana kula.......uwaga śnieży i ciężko powiedzieć co z wiedźminem. A tak na poważnie gdzie dysk twardy?? SSD?? Edytowane 23 Kwietnia 2015 przez Adikss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzich1 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Szklana kula.......uwaga śnieży i ciężko powiedzieć co z wiedźminem. A tak na poważnie gdzie dysk twardy?? SSD?? Wiem że to trochę szklana kula, ale pytam też o inne gry. Inne przykłady: MaX Pyne3, Unity czy WatchDogs. CHodzi mi o takie gry, czy komp da rade na wysokich wymaganiach. Napisałem, że dysk i napęd przekładam ze starego kompa, tylko tyle moge przełożyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...