andrew777 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2015 (edytowane) Tutaj do pobrania w lepszej jakości. Premiera na początku września. Grę można kupić w przedsprzedaży od 109 zł. Edytowane 23 Kwietnia 2015 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2015 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2015 No nie wygląda to źle. Jak będzie do tego przynajmniej przyzwoity story telling to zapowiada się ciekawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2015 Kolejna po mordorze zrzynka z batmana jeśli chodzi o system walki. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2015 (edytowane) Mam nadzieję, że nie będą się wzorować na ostatnim filmie. Marzy mi się klimat z jedynki i dwójki. Edytowane 19 Czerwca 2015 przez Dammeron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2015 Kolejna po mordorze zrzynka z batmana jeśli chodzi o system walki. ;> To batman był jakimś prekursorem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2015 Mi to bardziej wygląda jak AC, wszyscy grzecznie czekają na swoją dawkę wpier$%#u. To ostatnio normalka niemal we wszystkich grach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Gra wygląda fajnie, ale ten kto planował premierę to chyba nie bardzo to przemyślał... w tym samym dniu wychodzi MGS V Może do świąt z nią poczekam na jakąś promocję :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2015 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2015 Jeden z najlepszych portów na PC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2015 Widziałem już kilka gameplay'ów z tej gry i muszę przyznać, że nie jest tak źle, jak się obawiałem. Mam trochę zastrzeżeń (np. samochód "samo-naprawiający się", jak dotrzemy do checkpointa), ale ogólnie wrażenie jest pozytywne. Byle tylko fabuła miała jak najmniej wspólnego z tym ostatnim filmem, który wg mnie był porażką na całej (tak, całej) linii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elemenar Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2015 Ja sobie spokojnie grałem aż mi coś się stało z grą i nie mogę od wczoraj włączyć mapy..... nie wiem co się z nią stało ale pewnie jakiś bug:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2015 dawno mnie żadna gra tak nie wciągneła. ostatnie było pewnie GTAV. bo i styl podobny ;] gorąco polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2015 Avalanche Studios pokazuje że można zrobić ciekawą gierkę która ładnie wygląda i ma małe wymagania, w zasobach podejrzałem to 1-2GB ramu (!) co na dzisiejsze czasy cud Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2015 (edytowane) Świat super, lokacje super, krajobrazy super, dialogi straszne, "voice acting" słaby tylko Chumbucket jest świetny. Model jazdy i walka "care combat" są dobre, dużo zabawy miałem z tym. Walka wręcz trochę drewniana. Tak w skrócie, to mogła być o wiele lepsza gra. Gdyby tylko bardziej postarali przy tworzeniu na fabuły, jeszcze większy nacisk położyli w niej na "samochód" jako główny cel bohatera. zrobili ciekawe zadania poboczne, bo ciekawych postaci nie brakuje i lokacji, a nie typowe misje z otwartego świata. Trochę szkoda. Edytowane 22 Września 2015 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2015 (edytowane) Koniec świata przyszedł nieoczekiwanie, zabierając na wieczny odpoczynek miliardy ludzkich stworzeń. Oceany i morza wyparowały, pastwiska zamieniły w pustynie, niebiosa splunęły ogniem, świadectwa dawnej cywilizacji skonsumowały żywioły. Wojna atomowa? Katastrofa naturalna? Biblijna Apokalipsa? Dzisiaj przyczyny są nieistotne... Matka Ziemia pogrążona w agonii zapomniała o swoich dzieciach, skazując ocalałych na desperacką walkę o przetrwanie. Światem zawładnęły pierwotne instynkty napędzane głodem, pragnieniem oraz resztkami paliw kopalnych. Gdzieś pośród bezkresnych piasków, zamknięty w swoim pancernym wehikule podróżuje też ostatni Wojownik Szos - Mad Max - szukający jednocześnie zemsty, ukojenia i nadziei. Cóż... Trudne czasy wymagają szalonych bohaterów, niekoniecznie altruistów o pacyfistycznym usposobieniu... Recenzja Mad Max PC. Jaka piękna apokalipsa! Tylko trochę nudna - PurePC.pl Edytowane 22 Września 2015 przez Caleb 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2015 wykrakałem tą recenzję B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2017 Mi się grało dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...