hef44 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Witam, od kilku dni mam problem z portem USB, co jakiś czas potrafi się wyłączyć, jest to o tyle uciążliwe, że mam podłączony do niego koncentrator z myszą i podstawką chłodzącą. Wyłącza się tylko jeden z 3 portów. Wrzucam raport z OTL. http://wklej.to/f4Iec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2015 Porty USB nie maja zwiazku z tematyka tego dzialu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hef44 Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2015 Dziękuję za odpowiedź, zauważyłem że rekalmy na pewnej stronie mają na to wpływ, dlatego też wrzuciłem log do sprawdzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2015 Jakiś ze trzy lata temu miałem bardzo podobnie na stacjonarnym. Najpierw USB, późnie porty SATA. Winne okazały się kondensatory na płycie. Problem pojawiał się przy np. scrollowaniu stron z flashem - zaczynałem przewijać stronę i nagle wyłączał mi się DAC na USB. HUB ma własne zasilanie, czy tylko z USB? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...