Bartek1985 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Witam,znalazlem u siebie w miescie takową oferte : http://olx.pl/oferta/rewelacyjny-komputer-stacjonarny-i5-4x3-33ghz-CID99-ID9Q6dR.html widac ze kijowo poskladany i pelno kurzu ale wydaje mi sie ze cena jest dobra czy sie mylę? Jakbym go wzial i złożył od nowa moze by cos z tego bylo,oczywiscie gpu poszlo by do wymiany od razu. Zastanawiam sie tylko czu udałoby mi sie zrobic te 4.0 na tym mobo i cpu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slazer Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Na tej płycie chyba nie podkręcisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashi Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2015 na innej też nie za bardzo, bo to CPU bez K. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek1985 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Gdzies czytałem chyba ze bez K tez mozna delikatnie podkręcić.Tak mysle ze jakbym dorzucil jakies używane 7970 to bylby i tak dobry zestaw za rozsądną cenę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...