maciek151 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Witam, zakupiłem taki oto zestaw. http://www.morele.net/inventory/info/OZCg8X/Sprawuje się dobrze, ale jest jeden problem. Wszystkie wentylatory obudowy stoją. Ten panel za płytą główną jest podłączony do prawego wejścia obok procesora. Czy to możliwe żeby koleś który to składał od razu wyregulował je w biosie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zasilanie do tego huba jest podłączone? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek151 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2015 (edytowane) Ten hub jest wpięty do tego złącza CPU 2,więc chyba tak. Jak wrócę do domu to jeszcze sprawdzę. A z lewej jest podpięty taki szeroki kabel jak są dyski podpięte. Edytowane 24 Kwietnia 2015 przez maciek151 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Ten hub ma być zasilany wtyczką SATA z zasilacza. Sprawdź jak wrócisz do domu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek151 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2015 (edytowane) Taki szeroki jak ssd jest podpięty, tak? Mam zdj lepsze, ale nie mogę wstawić bo limity. W każdym razie z lewej jest chyba tak wpięty, ale się upewnię. EDIT: Nie będzie lepszej rozdziałki, bo forum blokuje :( Co najwyżej dropbox: https://www.dropbox.com/sh/ofilrbiovb7movp/AADwzsDzKbB-76HP2AhePZZUa?dl=0 EDIT 2: Jest podłączone kablem sata. Wszystko chyba dobrze. Macie może jakiś dobry program do kontroli wiatraczków z poziomu Windowsa żeby sprawdzić? Edytowane 26 Kwietnia 2015 przez maciek151 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...